A K T U A L N O

Tujega jezika se lahko učimo od doma. Učenje je zelo učinkovito, saj poteka individualno z učiteljem. Vabimo k vpisu v jezikovne tečaje preko intereneta. Pokličite na tel. 068 142 682, napišite email ali uporabite spodnji obrazec. Bomo skupaj izbrali ustrazni tečaj za vas.

 

francija

Osnovnošolci se lahko učijo francoščino na "nešolski" način na našem krožku francoščine. Prijavijo se lahko mladi ljubitelji francoščine začetniki ali tisti, ki bi radi nadgradili svoje znanje. Srečamo se enkrat tedensko eno šolsko uro. Za urnik prosimo, da nas pokličete.

Organiziramo popoldanske krožke angleščine za predšolske otroke in osnovnošolce v Ljutomeru. Otroci se učijo angleščino na začetnem ali nadaljevalnem nivoju. Pouk poteka na sproščen in zabaven način. 

Za urnik prosimo, da nas pokličete.

Ustvarjalne in igralne urice  za otroke se odvijajo VSAK TOREK ob 16.00 uri v naši učilnici. Otroci se igrajo, ustvarjajo in družijo. Srečanje traja 60 min.

Cena 8 evrov.

prevodi

Vpisi v tečaje

Vabimo k vpisu v jezikovne tečaje. Obiščite nas v hiši MITRA v 2. nadstropju v Ljutomeru, pokličite na tel. 068 142 682 ali napišite na e-mail: info.escalade@gmx.com. Skupaj bomo izbrali ustrazni tečaj za vas.

Prevodi

Prevajamo besedila iz slovenščine v tuje jezike in obratno. Pošljite povpraševanje ali nas pokličite za natančno ceno prevoda.