A K T U A L N O

NEŽA

Sem Neža. Stara sem 9 let. Obiskujem OŠ Stročja vas. V ansamblu igram tolkala. V prostem času se rada ukvarjam s športom. Sem tudi ljubiteljica živali. V ansambel sem se vključila, ker mi je bilo všeč, ko sem jih slišala igrati na nastopu. Sedaj mi je pa zelo všeč tudi na vajah.

EVA

Sem Eva. Obiskujem OŠ Stročja vas. Živim v okolici Ljutomera. V ansamblu pojem, prijavila sem se s podporo prijateljice Neže. Doma imam papigo in ribice. V prostem času rada berem, se igram in pojem. Imam tudi manjšega bratca Marka.

ANA

Sem Ana in stara 12 let. Hodim k baletu in v glasbeno šolo. Zelo rada igram flavto in sem se z veseljem prijavila k šansonu. V skupini se počutim dobro saj so vse moje prijateljice.

IZABELA

Ime mi je Izabela. Stara sem 11 let. Hodim v 5. razred v OŠ Stročja vas. Že četrto leto igram klavir in drugo leto si želim začeti igrati tudi prečno flavto. Glasba mi je všeč, ker rada pojem in igram inštrument. Pri igranju klavirja se sprostim in uživam. Francoski jezik v glasbi pa sem si izbrala, ker se mi zdi ta jezik zanimiv, čeprav težek. Zelo rada se ukvarjam tudi s športom, treniram odbojko, rada kolesarim in podobno.

EVA

V skupini Glasbene zvezde igram kitaro. Zraven kitare se učim igrati tudi harmoniko. Učim se tudi tuje jezike, to so: angleščina, nemščina in francoščina. V skupini se dobro počutim. Rada skupaj z ostalimi članicami pojem in igram. Nekaj majhnega bom še poskusila po francosko: Je m'appelle Eva. J'ai onze ans. Je parle: slovène, français, anglais, croate... Merci. Hvala.